7 tips for å investere dine penger

Her er det jeg vil at du skal huske: det er viktig at du lærer å investere slik at pengene dine fungerer for deg.

Men det mange mangler er evnen til å tjene penger mens de sover. Det er her den riktige investerings strategien kommer inn i spill.

Fokus på grunnlaget

Mange tenker på å investere som ingenting mer enn dagshandel, flippe eiendomsmegling og andre midler til å "tjene penger fort." Mens disse tingene kan fungere, må du fokusere på grunnleggende.

Det bringer oss til de syv tips for å investere pengene dine med suksess:

1. Du kan ikke være god i det hele tatt

Enkelt sagt, du kan ikke være god på alt, derfor må du spesialisere deg i det du forstår.

Du kan bruke dette til enhver investering. Ta aksjemarkedet, for eksempel. Ønsker du å investere i tech aksjer? Indeksmidler? Ønsker du å være aktiv handel?

Finn på ting i kompetansen din og fokus på å gjøre det til spesialitet.

Husk dette: Hvis du prøver å være god i alt, vil du være god til ingenting.

2. Fiks problemer umiddelbart

Når det kommer til problemer i livet ditt eller virksomheten, er en unse forebygging bedre enn et pund av kur.

Her er hva Warren Buffett hadde å si om dette: når et problem oppstår, håndter det raskt.

Problemer går ikke bort ved å ignorere dem. Deal med det fordi det ikke vil gå bort. Det vil bli verre over tid, det blir ikke bedre.

3. Lær, Lær, Og Lær litt mer

Hvis du vet noe om meg, er det det jeg elsker å lære. Jeg snakker alltid om å lese bøker, møte med andre vellykkede mennesker, og bare legge til min kunnskapsbase så ofte som mulig.

Jo mer du lærer jo mer du tjener. Du bør aldri være fornøyd med det du vet. Du kan ikke hvile på utdanningen du har, da videreutdanning er nøkkelen til langsiktig suksess.

4. Du kan ikke fange alle investeringer, men du kan fange noen

Du kommer ikke til å slå den stor med alle investeringer du gjør. Det vil også være tider når gode muligheter går gjennom fingrene dine.

Warren Buffett snakket om å gå glipp av å investere i Google og Amazon.

Du kommer til å gå glipp av lønnsomme investeringer hele livet ditt. Hemmeligheten til suksess er å sikre at du ikke går glipp av dem alle.

Når det gjelder å investere, har du ikke FOMO. Ikke se tilbake og angre. Du trenger ikke mye seier for å tjene penger som investor, du trenger bare noen få.

5. Ikke glem gamle triks!

Ikke bli så opptatt av å lære nye ting som du glemmer noen av de grunnskoleprinsipper som fikk deg til hvor du er i dag.

Jeg beholder et Excel-regneark med de viktigste livslærdene jeg har lært. Jeg prøver å gå tilbake og se på dem slik at jeg ikke lærer ut ting.

Folk gjør denne feilen. Det er greit å gjøre det en eller to ganger - jeg er så skyldig som den neste personen - men løser ikke alltid gamle triks. Du vil være en engangslærer.

6. Hold kroppen din sunn

Din fysiske helse er et must. Uansett hvor mye tid og energi du legger inn i bedriften din og investerer, kan du ikke la helsen din gå ned.

Hvis du lar helsen degradere, er det en parasitt på produktiviteten din. Det er ting du kan beskytte mot dette. For eksempel kan bedriftseiere betale for et treningsmedlemskap for ansatte. Dette er en fin måte å holde helsekostnadene nede og ansatte føler seg best.

7. Hvis du har noe å gjøre, ikke vent til din 90

De fleste venter hele livet for å gjøre det de vil, aldri innser at deres alder kommer til å smitte på dem.

Hvis du har et mål, uansett hva det kan være, gå for det nå. Det er aldri for tidlig eller for sent. Ikke vent til 90 er å sette planen i gang.

Mine siste tanker

Hvis du følger disse syv tipsene for å investere pengene dine, vil du føle deg bedre om din tilnærming og hva fremtiden vil bringe.

Nå er det din tur.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published